Home

728 FCT

NSX wint award 1
De 3.5 liter V6 twin-turbocompressor hybride motor, welke standaard in de Honda NSX geleverd wordt, heeft de titel “Beste Nieuwkomer” (Best New Engine) gewonnen tijdens de 19e editie van de International Engine of the Year Awards.

Nadat de nieuwe Honda Civic Type R opnieuw het record vestigde op de Nürburgring, was het wachten op de prijs voor deze snelheidsduivel. Honda heeft onlangs bekend gemaakt wat de nieuwe Type R moet gaan kosten. Wij kunnen je vast vertellen, dat je een aardig gevulde portemonnee mee kunt nemen, als je dit nieuwe Honda model alvast als pre-order wenst te plaatsen.

De afgelopen jaren is er een ware strijd ontstaan als het gaat om wie de snelste tijd neer kan zetten op de Nürburgring. En dan specifiek in de voorwiel aangedreven klasse. In 2014 werd er door een Seat Leon Cupra voor het eerst onder de 8 minuten gereden, wat destijds echt als een recordtijd gezien mocht worden. In 2015 verpletterde Honda met zijn Civic Type R het record en zette een tijd van 7:50 neer, maar liefst 8 seconden sneller dan de Leon. Afgelopen jaar reed de Golf Clubsport S er voor het eerst nog eens 1 seconde vanaf. De bal lag dus weer bij de Japanners om opnieuw een aanval te doen...

Is de website veranderd dan? Voor vele bezoekers zal het niet ‘aanvoelen’ alsof er een nieuwe website is, maar de volledige website is opnieuw gebouwd op gelijk de nieuwste versie van Joomla. Dit heeft als voordeel dat we weer helemaal up-to-date zijn, maar helaas zijn we wel alle content kwijt. De afgelopen periode hebben wij ons best gedaan om te redden wat er te redden viel, maar jammer genoeg lukte het niet om alles te redden. De vormgeving is gelukkig hetzelfde gebleven en vanuit hier gaan we er naartoe streven om elke week het laatste Honda nieuws te plaatsen. Draag jij de Honda scene ook een groot hart toe en kan jij wel een leuke tekst schrijven? Het team van HCN zoekt direct twee vrijwillige bloggers om de website wekelijks éénmaal te updaten.

Aankomende Honda evenementen

HEM Frankrijk

Datum:
26-27 augustus 2017
Locatie: Circuit de Clastres, Frankrijk
Organisatie: Honda Euro Meet
Website: www.hondaeuromeet.com
HCN deelname: aanwezig

Flyer HondaFest HCN
Datum: 10 september 2017
Locatie: Race Park Meppen
Organisatie: GT Events
Website: www.hondafest.eu
HCN deelname: aanwezig
Meepraten: Bekijk het topic op het forum

250 FCT