Over HCN

Honda Community Nederland is het portaal voor en door Honda rijdend Nederland. Het is een plek om ervaringen uit te wisselen, technische hulp te zoeken en aan te bieden en inspiratie op te doen voor je eigen Honda. Alle Honda modellen zijn uiteraard welkom. HCN is geen club, maar een community. Onze roots liggen wel bij het ‘oude’ Civic Club Holland, maar in 2011 is er een keuze gemaakt om alle Honda rijders een plek te bieden. Er zijn immers veel rijders die meerdere Honda’s voor de deur hebben staan.

De drie pijlers van Honda Community Nederland zijn; de website (blog), het forum en evenementen. Het laatste nieuws vind je op ons blog. Het Honda forum is het ideale platform om kennis en ervaring te delen, maar ook op sociaal gebied, om bijvoorbeeld je vrienden kring te vergroten. Wil je kennis maken met andere Honda liefhebbers, dan kun je met HCN mee naar de evenementen. Jaarlijks kiezen wij 5 evenementen uit waarbij HCN aanwezig is.

Honda Community Nederland is tevens een verzamelplaats voor handel in nieuwe en tweedehands onderdelen. Zowel particulieren als de professionals kunnen in vertrouwen hun producten of diensten aanbieden zonder weg te vallen in een anonieme massa, zoals op websites als Marktplaats en Speurders.

De missie van Honda Community Nederland is om Nederlandse en Vlaamse Honda clubs en fora verspreid over het internet toegang te geven naar één ultiem platform. Honda Community Nederland streeft er niet naar om een vervangend medium te zijn van reeds gevestigde clubs en fora, welke ieder een eigen identiteit en enthousiaste achterban hebben, maar zou willen faciliteren in de groei van de community in zijn geheel.

Gebruik van de Honda Community Nederland website en het forum is, zoals vanouds, gratis. De premium accounts uit het verleden zijn afgeschaft. Een geregistreerd account geeft ook recht op eventuele kortingen bij traders en evenementen.

De Nederlandse Honda scène verdient het om gehoord en gezien te worden. De Nederlandse Honda scène is vooruitstrevend en vernieuwend en Honda Community Nederland zal dit samen met jullie zo houden! Bekijk op onze crewpagina wie er meehelpen, want zij maken HCN mede mogelijk.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar 100% Honda doelgroep, is Honda Community Nederland the place to be! Bekijk onze advertentie mogelijkheden.

Aankomende Honda evenementen

Flyer HondaFest HCN
Datum: 10 september 2017
Locatie: Race Park Meppen
Organisatie: GT Events
Website: www.hondafest.eu
HCN deelname: aanwezig
Meepraten: Bekijk het topic op het forum