Home

Wanneer je op zoek bent naar een Honda Jazz hoefde je voorheen alleen een uitrustingsniveau te kiezen. Elke Jazz had namelijk een 1,30liter viercilinder die zorgde voor een vermogen van 102 pk. Met de introductie van de nieuwe Jazz heb je voortaan ook keuze uit een sterkere motor.

Met de gefacelifte Jazz krijg je voortaan ook de keus uit een 1,5-liter i-VTEC die zorgt voor 130 pk onder de motorkap. Deze motor kennen we van de gerelateerde HR-V. Het verbruik zal gemiddeld rond de 5,4 liter op 100 kilometer liggen. De vertrouwde 1,3-liter blijft uiteraard gewoon leverbaar.

Aan de voorzijde van de auto kan je de nieuwe Jazz herkennen aan: zijn nieuwe voorbumper, anders ingedeelde komlampunits en een nieuwe grille. Aan de achterzijde van de auto kan je de auto herkennen aan de nieuwe achterbumper met kleinere openingen als bij het origineel.

De 130 pk uitvoering is echter alleen in combinatie met de nieuwe Dynamic-uitvoering te verkrijgen. Dit is een sportievere variant van de Honda Jazz met een diffuser onder aan de achterbumper. Deze uitvoering komt met 16-inch lichtmetalen velgen, mistlampen aan de voorzijde en een kleine achterspoiler. Aan de binnenkant van de Jazz is het stuurwiel en de pookknop voorzien van leer, wat is afgewerkt met oranje stiksels.

honda jazz 001

honda jazz 002

Aankomende Honda evenementen

Flyer HondaFest HCN
Datum: 10 september 2017
Locatie: Race Park Meppen
Organisatie: GT Events
Website: www.hondafest.eu
HCN deelname: aanwezig
Meepraten: Bekijk het topic op het forum