gaskleppositie sensor

Bespreek je elektrische problemen hier

gaskleppositie sensor

Berichtdoor deroof » 14 Mei 2018, 19:14

goeie dag ik heb net een k20a2 swap in mijn civic eg gemonteerd standaard ecu maar wel met swap harnas.
nou heb ik een probleem met mijn gasklep positie sensor als ik geen gas geef zou hij 0,5v moeten zijn maar hij is 4,5 en vol gas is 0,5 het hij leest hyet dus verkeerd om er zit een nieuwe bloxracing gasklep positie sensor op ik kan nu niet vol gas en hij heeft een hoog brandstof verbruik wat de bekende problemen zijn van een kapote sensor dus wie kan mij aljeblieft helpen ik heb al van alles geprobeerd maar het lukt me echt niet ik hoor het graag wat julie denken wat het kan zijn alvast bedankt

deroof
HCN Newbie
HCN Newbie
 
Berichten: 2
Geregistreerd:
14 Mei 2018, 19:09

Re: gaskleppositie sensor

Berichtdoor little rocket » 14 Mei 2018, 21:19

Hoe ik het lees lijkt het wel alsof hij verkeerd om gemonteerd zit.
Ik weet niet of dit kan??
The Real Deal, Advantages of Genuine, Don't take the fake

Gebruikers-avatar
little rocket
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 1595
Geregistreerd:
25 Apr 2006, 19:11
Woonplaats:
hoofddorp

Re: gaskleppositie sensor

Berichtdoor deroof » 14 Mei 2018, 21:41

little rocket schreef:Hoe ik het lees lijkt het wel alsof hij verkeerd om gemonteerd zit.
Ik weet niet of dit kan??

dat klopt daar lijkt het erg op maar dat kan niet het lijkt net alsof de bedrading verkeerd om zit maar ik kan niks vinden

deroof
HCN Newbie
HCN Newbie
 
Berichten: 2
Geregistreerd:
14 Mei 2018, 19:09

Re: gaskleppositie sensor

Berichtdoor toxicshit » 15 Mei 2018, 06:06

deroof schreef:
little rocket schreef:Hoe ik het lees lijkt het wel alsof hij verkeerd om gemonteerd zit.
Ik weet niet of dit kan??

dat klopt daar lijkt het erg op maar dat kan niet het lijkt net alsof de bedrading verkeerd om zit maar ik kan niks vinden

controleer de pinout van je swap harnas eens.

toxicshit
HCN Regular
HCN Regular
 
Berichten: 361
Geregistreerd:
08 Jul 2005, 00:19
Woonplaats:
Heerlen

Re: gaskleppositie sensor

Berichtdoor Kevinio » 15 Mei 2018, 08:21

Inderdaad pinning verkeerd van het harness.




Overigens zijn leestekens best wel prettig lezen, kan het aanraden.
Wil je upgraden van kansloze 'spoon feeder' naar gerespecteerd forumgebruiker, gebruik eens de zoek-functie! :oops:

Gebruikers-avatar
Kevinio
HCN Crew
HCN Crew
 
Berichten: 9667
Geregistreerd:
22 Mei 2007, 14:27
Woonplaats:
Helmond


Terug naar Elektrisch / Motormanagement



Wie is er online?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


cron