Crome

Bespreek je elektrische problemen hier

Crome

Berichtdoor rick d-serie » 07 Nov 2015, 22:49

Wie kan mij uitleggen wat het verschil is met crome software tussen de stock maps en de gold map? Heeft deze meer extras?

je kunt met de basis en pro licentie chips burnen. Maar lees dat je de gold bins niet kan branden behalve met dealer licentie ,klopt dit?

:lol:

rick d-serie
HCN Newbie
HCN Newbie
 
Berichten: 10
Geregistreerd:
19 Mei 2015, 19:22

Re: crome

Berichtdoor Kevinio » 09 Nov 2015, 07:49

Schijnbaar heeft Gold wat meer opties, welke weet ik niet. Heb ik mij nooit in verdiept. Overigens zou ik nooit voor de Gold gaan. Support van Crome is gestopt, en ook het MPFI.org (dacht dat dat hem was) is ook al dood.
Wil je upgraden van kansloze 'spoon feeder' naar gerespecteerd forumgebruiker, gebruik eens de zoek-functie! :oops:

Gebruikers-avatar
Kevinio
HCN Crew
HCN Crew
 
Berichten: 9667
Geregistreerd:
22 Mei 2007, 14:27
Woonplaats:
Helmond

Re: crome

Berichtdoor Flip » 09 Nov 2015, 20:23

Ectune ook links laten liggen.
Afbeelding
http://www.ph-motorsports.nl Trackday EG4

In progress: s80, 4.9 straight cut fd, 1.5 way plate lsd, .... weet je een boek schrijven is sneller dan deze speclist opdreunen.

Gebruikers-avatar
Flip
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 2869
Geregistreerd:
25 Jul 2005, 07:55
Woonplaats:
Regio Eindhoven

Re: crome

Berichtdoor Civic VTI-Turbo » 16 Dec 2015, 10:21

Ectune werkt anders prima. crome ook! Alleen zitten er fouten op het gebied van onsteking correcties.
-- Van Drie Tuning --

Gebruikers-avatar
Civic VTI-Turbo
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 2851
Geregistreerd:
26 Dec 2006, 12:35
Woonplaats:
Emmeloord


Terug naar Elektrisch / Motormanagement



Wie is er online?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


cron