Timing probleem

Bespreek je elektrische problemen hier

Timing probleem

Berichtdoor G402 » 29 Jul 2015, 20:44

Ik heb momenteel een stock OBD1 B16A2 met B18C4 nokkenassen en AEM cam gears.
Mijn timing staat ergens in de buurt van 24 graden, of zelfs meer, en de distributie is volledig naar achter gedraaid. Ik krijg de timing dus niet op de 16 graden markering.
Distributieriem ligt correct op, alle markeringen staan op de juiste plaats. Tandwielen staan op 0 en zijn correct gemonteerd.
Ik kan het natuurlijk gaan oplossen met de tandwielen, maar ik zou eerst willen weten waar het probleem ligt.
Hopelijk kan iemand mij hier even op weg helpen. :like:

G402
HCN Regular
HCN Regular
 
Berichten: 208
Geregistreerd:
29 Dec 2006, 06:25

Re: Timing probleem

Berichtdoor Kevinio » 29 Jul 2015, 21:18

Klinkt stom, zit er de goede krukaspoulie op?
Wil je upgraden van kansloze 'spoon feeder' naar gerespecteerd forumgebruiker, gebruik eens de zoek-functie! :oops:

Gebruikers-avatar
Kevinio
HCN Crew
HCN Crew
 
Berichten: 9667
Geregistreerd:
22 Mei 2007, 14:27
Woonplaats:
Helmond

Re: Timing probleem

Berichtdoor G402 » 29 Jul 2015, 22:05

De originele krukaspoulie zit er nog op.
Is de originele motor van mijn EG6, enkel nokkenassen en tandwielen vervangen, voor de rest niks aan veranderd.
Ik heb al een andere ontsteking geprobeerd maar dat geeft hetzelfde resultaat (wat ik al had verwacht).

G402
HCN Regular
HCN Regular
 
Berichten: 208
Geregistreerd:
29 Dec 2006, 06:25


Terug naar Elektrisch / Motormanagement



Wie is er online?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten