Errordeck Mini-e || End of story.... verkocht!

Nieuw? Stel jezelf en je Honda hier voor

Re: Error: OEM vti veerpootbrug gemonteerd

Berichtdoor Error » 04 Jul 2008, 21:38

stefan schreef:Ziet er goed uit Albert, de EG6 heeft trouwens standaard ook een tiebar aan de voorkant, die zit dan bovenop je subframe, en niet eronder zoals bij de aftermarket dingetjes.
Heb je al swaybars trouwens?
Geven ook een leuk effect :P


Ik heb vandaag eens gekeken: bij mij zit die tiebar er ook al, op het subframe. Dat scheelt weer een vpb onder..

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: OEM vti veerpootbrug gemonteerd

Berichtdoor stefan » 05 Jul 2008, 15:05

Kleine correctie; veerpootbruggen zitten, zoals de naam al zegt, op je veerpoten (struttowers).
'Bovenste vp' is dus een strutbar, 'onderste vpb' is een tiebar, en dus geen vpb.
Maar goed, boeit niet/weinig :P
Ik vind trouwens die aftermarket front tiebars wel zo waardeloos hangen, en Honda zal het ook wel om een bepaalde reden bóvenop het subframe hebben gemonteerd ipv eronder.

Nu nog een tiebar achter en een leuke set swaybars, dan is je wegligging echt bijzonder prettig (met de juiste banden uiteraard, mijn achterbanden hebben een glasharde compound, veeeel overstuur).
I'm only repsonsible for what I say... not for what you understand.

Gebruikers-avatar
stefan
HCN Addict
HCN Addict
 
Berichten: 11282
Geregistreerd:
10 Mrt 2005, 11:58
Woonplaats:
Grunn

Re: Error: OEM vti veerpootbrug gemonteerd

Berichtdoor Error » 05 Jul 2008, 18:36

Ja, wil nog een strutbar achter en een swaybar ook. Is een swaybar van een vti dik/goed genoeg voor gewoon straatgebruik? en heb je daar een brace voor nodig of kan die gewoon zonder verstevigingen gemonteerd worden?

Mijn swaybar voor is iig 22mm dik.. Wat zou n dikkere uithalen? bijv 26mm ofzo?

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: OEM vti veerpootbrug gemonteerd

Berichtdoor Error » 16 Aug 2008, 10:00

Runninglights gemaakt:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


En na 2 banden en een lampje weer een verse APK :up:

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor Error » 17 Aug 2008, 11:43

weet iemand waarom runninglights bij volvo's wel mogen?

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor AssItch » 17 Aug 2008, 11:56

uitzondering op de regel...

AssItch
 

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor Error » 17 Aug 2008, 12:01

AssItch schreef:uitzondering op de regel...


dus kutagent = boete 60 euries?

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor S95Sedan » 17 Aug 2008, 12:45

Error schreef:
AssItch schreef:uitzondering op de regel...


dus kutagent = boete 60 euries?


In de 3jaar dat ik er mee rij nog nooit wat van gehoord.

Laurenz on the other hand, had na 1week al een boete te pakken :P

Gebruikers-avatar
S95Sedan
HCN Regular
HCN Regular
 
Berichten: 611
Geregistreerd:
05 Okt 2006, 14:42

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor Mathieu » 17 Aug 2008, 13:29

Error schreef:weet iemand waarom runninglights bij volvo's wel mogen?


standaard fabriek af verlichting...

En hier is het eigen aangebrachte extra verlichting...

Mathieu
HCN Regular
HCN Regular
 
Berichten: 866
Geregistreerd:
23 Mrt 2005, 08:50
Woonplaats:
Omgeving Nederland

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor Error » 18 Aug 2008, 18:25

Mathieu schreef:
Error schreef:weet iemand waarom runninglights bij volvo's wel mogen?


standaard fabriek af verlichting...

En hier is het eigen aangebrachte extra verlichting...


ja ok maar de voorkant straalt daarmee wel amber uit en dat mag apktechnisch niet... waarom dan bij volvo's wel?

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor Mask0rz » 18 Aug 2008, 18:43

Error schreef:
Mathieu schreef:
Error schreef:weet iemand waarom runninglights bij volvo's wel mogen?


standaard fabriek af verlichting...

En hier is het eigen aangebrachte extra verlichting...


ja ok maar de voorkant straalt daarmee wel amber uit en dat mag apktechnisch niet... waarom dan bij volvo's wel?



Als er een volvo achter je rijdt straalt hij niet oranje licht naar voren. Dat zie je pas vanaf de zijkant. Bij jou zie je het duidelijk als je van achteren nadert.
Afbeelding
Brembo MAX en Ferodo DS2500!

Mask0rz
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 2284
Geregistreerd:
13 Dec 2005, 00:08
Woonplaats:
Amsterdam

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor jazz-ek » 18 Aug 2008, 19:21

bmw 5 serie heeft ook oranje ledjes naar voren schijnend! word ook gewoon gedoogd! het is dus zeker mogelijk om je uit die boete te lullen :baby:
Afbeelding

Gebruikers-avatar
jazz-ek
HCN Regular
HCN Regular
 
Berichten: 188
Geregistreerd:
29 Mei 2006, 09:39
Woonplaats:
Hoorn

Re: Error: Runninglights + verse APK...

Berichtdoor Error » 18 Aug 2008, 19:26

dat was me eerlijk gezegd nog nooit eerder opgevallen.. zal er eens op letten..

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: update... mini-e onderweg...

Berichtdoor Error » 03 Nov 2008, 14:03

nieuwe spullen aangeschaft...

d16z6 kop
Afbeelding

verstelbaar nokkenastandwiel:
Afbeelding

240cc obd2 injectoren:
Afbeelding

foto p28:
Afbeelding

fatsoenlijke katvervanger gekocht. Weegt 3 keer zo weinig als de stalen die ik nu heb :D :
Afbeelding

en onderhoud:
OEM oliefilter
Afbeelding

homo-rubber:
Afbeelding

Duss... als ik tijd heb weer lekker klussen......
eerst onderhoud, dan ombouwen naar vtec.

Error
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 5260
Geregistreerd:
21 Mrt 2008, 14:43
Woonplaats:
Regio Rotterdam

Re: Error: update... mini-e onderweg...

Berichtdoor Civic VTI-Turbo » 03 Nov 2008, 18:00

Licht dingentje heh die kat vervanger? :) Veel plezier ermee...
-- Van Drie Tuning --

Gebruikers-avatar
Civic VTI-Turbo
HCN Groupie
HCN Groupie
 
Berichten: 2854
Geregistreerd:
26 Dec 2006, 12:35
Woonplaats:
Emmeloord

VorigeVolgende

Terug naar Wie is wie



Wie is er online?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten
cron