Home

728 FCT

Wanneer je op zoek bent naar een Honda Jazz hoefde je voorheen alleen een uitrustingsniveau te kiezen. Elke Jazz had namelijk een 1,30liter viercilinder die zorgde voor een vermogen van 102 pk. Met de introductie van de nieuwe Jazz heb je voortaan ook keuze uit een sterkere motor.

Honda verslaat Renault Formule1 1
Honda maakt een statement door aan te geven dat zij erin geloven Renault dit seizoen nog te kunnen verslaan, als het gaat om vermogen en snelheid. Het gat tussen beide fabrikanten schijnt inmiddels aanzienlijk geslonken te zijn.

Van 29 juni tot 2 juli vond het Goodwood Festival of Speed plaats. Honda vierde hier het 25-jarig bestaan van de Type R en de Fireblade. Ook maakte de Clarity Fuel Cell zijn debuut op de Goodwood hill climb.

In 2015 doken de eerste patentscheten op, waarop een sportief model te zien was. Het zou gaan om een model dat onder de NSX geplaatst zal worden. Opnieuw zijn er beelden opgedoken van deze auto, die nauwelijks verschillen van de patentschetsen uit 2015. Dit betekent dat het om een erg sportief wigvormig model zal gaan.

Aankomende Honda evenementen

HEM Frankrijk

Datum:
26-27 augustus 2017
Locatie: Circuit de Clastres, Frankrijk
Organisatie: Honda Euro Meet
Website: www.hondaeuromeet.com
HCN deelname: aanwezig

Flyer HondaFest HCN
Datum: 10 september 2017
Locatie: Race Park Meppen
Organisatie: GT Events
Website: www.hondafest.eu
HCN deelname: aanwezig
Meepraten: Bekijk het topic op het forum

250 FCT